Na stránke sa pracuje. Ospavedlňujeme sa za prípadné nepresnosti. Nurmea je aj na Wolte. Objednať si môžete denne od 08:00 - 21:00 h

SPONSER ULTRA COMPETITION NEUTRAL 1000g/12-17 litrov - hypotonický športový nápoj pre ultradlhé fyzické výkony s dlhodobou dostupnosťou energie a veľmi nízkym glykemickým indexom, bez gluténu, laktózy, izomaltulózy, fruktózy

Neohodnotené
Značka: Sponser
–13 %
Ultra Competition 1000
–13 % €25,90
Skladom

Vyvinutý pre ultradlhé fyzické výkony.

Voskovitý kukuričný škrob a hydrolyzáty škrobu z jačmeňa a kukurice zaisťujú dlhodobú dostupnosť energie s veľmi nízkym glykemickým indexom.

Bez gluténu, laktózy, izomaltulózy, fruktózy.

Odporúčané ako športový nápoj.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vyvinutý pre ultradlhé fyzické výkony. Voskovitý kukuričný škrob a hydrolyzáty škrobu z jačmeňa a kukurice zaisťujú dlhodobú dostupnosť energie s veľmi nízkym glykemickým indexom.

Bez gluténu, laktózy, izomaltulózy, fruktózy.

Vhodný na podporu fyzickej výkonnosti počas trvania vytrvalosti, ako aj na rehydratáciu straty tekutín po fyzickej aktivite.

Zloženie:

Voskový kukuričný škrob 33%, maltodextrín, sacharóza, hydrolyzáty škrobu (ryža, vosková kukurica 8,2%), hydrolyzát akáciovej vlákniny 3,1%, citrát sodný, laktát vápenatý, citrát horečnatý, chlorid sodný, citrát draselný.

Na 80 g/liter

Energia 1294 (304)

Tuk 0 g 0 g

Z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g

Sacharidy 76 g

Z toho cukry 16 g

Proteín 0,1 g

Soľ 1,15 g

MINERÁLY 80 G% ODD%

Sodík 460 mg

Vápnik 48 mg 6%

Horčík 36 mg 10%

Draslík  72 mg 4%

Chlorid 180 mg 23%

 

Dávkovanie:

Zvlášť vhodné pre ultradlhé výkony s trvaním 8-12 hodín. Odporúčané ako športový nápoj s dávkou 60-100 g / liter (3-5 odmeriek/1liter)

V závislosti od potreby energie sa môže použiť aj ako tekutý gél. Rozpustite až 60 g v 300 ml vody a piť ju po každých 10 až 15 minútach. Ak stále cítite smäd, odporúča sa navyše piť vodu.

Ultra Competition môže byť individuálne ochutená sirupom, výťažkami z ovocia, čajom atď.

Krajina pôvodu: Švajčiarsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: