Nurmea je aj na Wolte. Objednať si môžete denne od 08:00 - 21:00 h

Nutriversum BASIC - 2:1:1 BCAA 500 g

Neohodnotené
Značka: Nutriversum
€12,80
Skladom
Príchuť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Neochutená aminokyselinová zmes s obsahom 6 000 mg BCAA v pomere 2:1:1 v jednej porcii.

Detailné informácie

Podrobný popis

BASIC BCAA 2:1:1 obsahuje 100% čisté esenciálne aminokyseliny valín, leucín a izoleucín v ich prírodnej forme.

Konzumácia BCAA sa odporúča všetkým, obzvlášť počas diéty (nízky príjem sacharidov).

  • obsahuje prírodné BCAA v pomere 2:1:1
  • neochutená receptúra
  • 100% čistý
  • vynikajúci zdroj aminokyselín aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu
  • zloženie vhodné aj pre vegánov

 

Pre koho je vhodný?

Pre vás, ak

  • aktívne športujete,
  • držíte diétu,
  • chcete zvýšiť svoju hmotnosť,
  • chcete do svojho vegánskeho jedálnička doplniť extra dávku aminokyselín,

alebo len chcete do svojho srvátkového proteínu doplniť extra dávku BCAA. 

Skúste to aj Vy!

 

Ako doplnok užívať?

Všeobecne sa odporúča konzumovať počas tréningu, ale môžete si dať 1-2 porcie aj počas oddychových dní, keďže naše telo potrebuje neustály prísun aminokyselín.

Príprava: Rozmiešajte 6 g v 250 ml vody pomocou šejkra pre jednu úplnú porciu alebo pridajte do svojho proteínového šejku ako extra dávku aminokyselín.

Príchute: neochutený

Balenie: 500 g

 

Upozornenie: Doplnok stravy nenahrádza vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Neprekračujte odporúčané dávkovanie! Udržujte mimo dosahu detí!

Spotrebujte do: Pozri dátum pri LOT/EXP.

Skladovanie: Uchovávajte balenie pevne uzatvorené pri teplote 5-30 °C. Chráňte pred teplom, vlhkom a priamym slnečným žiarením. Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

 

Výživové údaje

Porcia: 1 vrchovatá odmerka (6 g)

Denná porcia: 2 porcie (12 g)

Porcií v balení: 83/41

 

/ 100 g

/ 6 g

/ 12 g

L-leucín

L-izoleucín

L-valín

50 g

25 g

25 g

3 000 mg

1 500 mg

1 500 mg

6 000 mg

3 000 mg

3 000 mg


Zloženie: L-leucín (vo forme voľnej aminokyseliny), L-izoleucín (vo forme voľnej aminokyseliny), L-valín (vo forme voľnej aminokyseliny).